tajemstvi-stestiTajemství štěstí byl nepřekonatelný zážitek díky lidem ze Sri Chinmoy centra ze Zlína, kteří zorganizovali dech beroucí večer s poselstvím odhalit štěstí. Už návštěva Zlínského centra je velkým zážitkem a do tohoto překrásného prostředí zasadili úchvatný koncert Agnikana ´s group, který naprosto uvolnil nervozitu a odplavil ji slzami dojetí.
Následovalo čtení z knihy Drahokami štěstí od Sri Chinmoye. O božských kvalitách všichni četli s naprostým nadšením a odevzdáním. Četlo se o lásce, míru, moudrosti, upřímnosti, radosti a síle. Do čtení dali úplně vše, hlavně díky tomu to byl velice silný zážitek a věřím, že nejen mně to vzalo dech. Během závěrečného čtení o vděčnosti už jsem měla pocit sedmého nebe :o). Volně navázalo oduševnělé houslové vystoupení při které byly recitovány aforismy ze série kartiček s názvem „ Buď ŠTASTNÝ“.
Naprosto odevzdané publikum se ponořilo do zpívání mantry Shanti za vedení  dívek z Agnikana´s gropu.
Abhejali Bernardová nás velmi přirozeně a přátelsky provázela celým večerem, a na závěr pozvala všechny zúčastněné na výstavu originálů Jharna- Kala obrazů od Sri Chinmoye a báječné občerstvení.
Všichni si to moc užili a tento opravdový zážitek štěstí si už navždy odnesli sebou do každodenního života. Je to úžasné připomenutí, že štěstí se nalézá všude, kde mu dovolíme vstoupit.
Mirka Nováková z Prahy